Nieuws

DEAR CUSTOMERS, THANKS FOR THIS SEASON WE HOPE TO SEE YOU AGAIN NEXT SUMMER.
Ontdek als eerste op onze webpagina Facebook "Airotel Camping Club Marina-Landes****" de foto’s van onze 2 nieuwe accommodaties voor het seizoen 2018!
De Canopée bungalows voor 5 personen, en grand Canopée voor 5 tot 7 personen zullen u zeker bevallen met hun ligging lang het hekwerk, helemaal aan het andere eind van de camping.
Hier kunt u genieten van het adembenemende uitzicht op ons prachtige Landaise bos, en de heerlijke momenten van ontspanning op het schitterende terras, volledig in harmonie met het omliggende landschap.

Aanbiedingen

Camping des Landes, Club Marina

By night

Om u te vermaken met de hele familie, met vrienden, om te sporten, te dansen in de discotheek, shows te zien, hoeft u niet ver weg, alles is te doen op Club Marina-Landes.
Van 10 uur ‘s morgens tot 1 uur ’s nachts staat ons team voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zich vermaakt. Kom elke ochtend naar de rand van het zwembad voor een ontspannings-sessie en voor aquagym.

Voor de moedigen onder u zijn er de fitnessruimte en de aerobiclessen in de sportzaal.
Voor degenen met teamspirit hebben we de toernooien ‘s middags bedacht: basketbal, waterpolo, volleybal, tennis, jeu de boules….oef !

Maar dat is nog niet alles ! Dan komt het moment van de aperitief-spelletjes en wat later op de avond de shows: cabaret, karaoke, kindershows, play-back…
En voor degenen die er dan nog altijd niet genoeg van kunnen krijgen (de tieners), is de discotheek open tot 1 uur ‘s nachts.

Voor de allerkleinsten is er de Mini Club, die ‘s morgens en ‘s middags allerlei activiteiten voorstelt waar ze dol op zullen zijn.

Animatieprogramma Activiteitenprogramma