Nieuws

DEAR CUSTOMERS, THANKS FOR THIS SEASON WE HOPE TO SEE YOU AGAIN NEXT SUMMER.
Ontdek als eerste op onze webpagina Facebook "Airotel Camping Club Marina-Landes****" de foto’s van onze 2 nieuwe accommodaties voor het seizoen 2018!
De Canopée bungalows voor 5 personen, en grand Canopée voor 5 tot 7 personen zullen u zeker bevallen met hun ligging lang het hekwerk, helemaal aan het andere eind van de camping.
Hier kunt u genieten van het adembenemende uitzicht op ons prachtige Landaise bos, en de heerlijke momenten van ontspanning op het schitterende terras, volledig in harmonie met het omliggende landschap.

Aanbiedingen

Camping des Landes, Club Marina

Prestaties

Philippe, de Chef-kok van Restaurant Villa Cisneros, en zijn team ontvangen u voor dit seizoen 2017 weer met dienstverleningen van kwaliteit:
Dit jaar heeft de Chef-kok voor u, behalve de bekende avonden Paëlla, Couscous, Mosselen met frites en ribs, een gastronomische avond voor fijnproevers….
Op aanvraag, arrangementen met ontbijt, halfpension en volpension. (behalve in juli/augustus, te boeken voor aankomst op de camping).
We verzorgen ook uw verjaardagsetentjes, Banketten…
Contact: Dhr. Philippe Convenant dixans2004@aol.com of u kunt bellen: (+33) 0688266600.
Het restaurant zendt alle sportevenementen uit op een groot scherm, en de camping biedt u gratis wifi (half uur per dag - 9 uur - 17 uur).

Het campingwinkeltje Proxi heeft voor u dagelijks luxe broodjes en stokbrood, en ook een groot aanbod streekproducten (foie gras, gekonfijte eend…) en een brede keuze aan levens- en huishoudmiddelen om u het leven gemakkelijker te maken.

In de boetiek/kiosk, heeft Sébastien voor u op aanvraag ook kranten uit Nederland, en allerlei strandartikelen en souvenirs tegen een zacht prijsje voor een heerlijke vakantie.

Angie verwelkomt u in de speelzaal met een assortiment van 35 machines (videospelletjes, flipperkasten, biljarttafels, tafelvoetbal…).

Tot slot heeft onze fietsverhuurder een groot aanbod voor alle leeftijden tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding: http://www.brooks-bikes.com/