Nieuws

Het is ons een groot genoegen u te laten weten dat het vanaf heden mogelijk is te reserveren via onze Internetsite!!!
De Cottage PMR 4/6 pers: Deze cottage is speciaal aangepast voor mindervaliden.
 
De Cottage Atlantique Confort 4 pers: Een Cottage voor 4 personen, een wat ruimere variant van de Atlantique.

De Cottage Rivage 4 pers: Een moderne, praktische 4-persoons accommodatie. 

Voor de Appartementen Forêt en Jardin: terras afgesloten met een houten omheining en een deurtje.

Aanbiedingen

20% en 40% korting op alle verblijven in verhuur van 7 nachten.
Camping des Landes, Club Marina

Prestaties

Philippe, de Chef-kok van Restaurant Villa Cisneros, en zijn team ontvangen u voor dit seizoen 2017 weer met dienstverleningen van kwaliteit:
Dit jaar heeft de Chef-kok voor u, behalve de bekende avonden Paëlla, Couscous, Mosselen met frites en ribs, een gastronomische avond voor fijnproevers….
Op aanvraag, arrangementen met ontbijt, halfpension en volpension. (behalve in juli/augustus, te boeken voor aankomst op de camping).
We verzorgen ook uw verjaardagsetentjes, Banketten…
Contact: Dhr. Philippe Convenant dixans2004@aol.com of u kunt bellen: (+33) 0688266600.
Het restaurant zendt alle sportevenementen uit op een groot scherm, en de camping biedt u gratis wifi (half uur per dag - 9 uur - 17 uur).

Het campingwinkeltje Proxi heeft voor u dagelijks luxe broodjes en stokbrood, en ook een groot aanbod streekproducten (foie gras, gekonfijte eend…) en een brede keuze aan levens- en huishoudmiddelen om u het leven gemakkelijker te maken.

In de boetiek/kiosk, heeft Sébastien voor u op aanvraag ook kranten uit Nederland, en allerlei strandartikelen en souvenirs tegen een zacht prijsje voor een heerlijke vakantie.

Angie verwelkomt u in de speelzaal met een assortiment van 35 machines (videospelletjes, flipperkasten, biljarttafels, tafelvoetbal…).

Tot slot heeft onze fietsverhuurder een groot aanbod voor alle leeftijden tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding: http://www.brooks-bikes.com/