Nieuws

RESERVERINGEN VOOR 2018 ZIJN OPEN!!!

2 nieuwe accommodaties: Bungalows Canopée en Grand Canopée:

In een bungalow Canopée profiteert u vooral van een unieke en bijzondere ligging op de camping. Heerlijk rustig vanaf het zuidelijk gelegen terras op palen heeft u uitkijk op het prachtige Landes dennenbos.
U bent helemaal van de wereld in deze comfortabele en originele accommodatie!

Welnesscentrum (tegen betaling - van juni tot september):
- 1 eigen ruimte met hammam, sauna, massage douches, ijsfontein en verwarmde ligstoelen.
- 1 ruimte waar massages en osteopathische behandelingen gegeven worden, verzorgd door onze dienstverlener OSMOSE (www.osmose-landes.com).

1) Nieuw in 2018: 1 gratis wifi-verbinding voor een reservering van minimaal 7 nachten in een accommodatie, en vanaf 14 nachten voor staanplaatsen.

2) Aanbiedingen voor verhuur:
- 20% korting op alle verblijven van 7 tot 13 nachten,
- 40% korting op alle verblijven van 14 nachten en meer
- van 5/5 t/m 6/7 inbegrepen en van 1/9 t/m 16/9 voor de verhuur op zaterdag.
- van 5/5 t/m 7/7 inbegrepen en van 1/9 t/m 16/9 voor de verhuur op zondag.
- van 5/5 t/m 8/7 inbegrepen en van 1/9 t/m 16/9 voor de verhuur op maandag
(supplementen niet inbegrepen Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen).

Aanbiedingen

Camping des Landes, Club Marina

Prestaties

Dit seizoen wordt u weer verwelkomt door Philippe, de chef-kok van Restaurant Villa Cisnéros, en zijn team, met de kwaliteit die u gewend bent: Paëlla, Couscous, Mosselen met frites en ribs, een gastronomische avond voor fijnproevers….
We verzorgen ook uw verjaardagsetentjes, Banketten…
Contact: Dhr. Philippe Convenant: contact@restaurantvillacisneros.com of u kunt bellen: (+33) 0688266600.
Het restaurant zendt alle sportevenementen uit op een groot scherm, en de camping biedt u gratis wifi (half uur per dag - 9 uur - 17 uur).

Sébastien heeft dagelijks brood en luxe broodjes voor u in zijn supermarkt/boutiek-kiosk In en ook een groot aanbod streekproducten (foie gras, gekonfijte eend…) en een brede keuze aan levens- en huishoudmiddelen om u het leven gemakkelijker te maken.

Hier kunt u tevens op aanvraag kranten uit uw eigen land krijgen en allerlei strandartikelen en souvenirs tegen een zacht prijsje voor een heerlijke vakantie.

Angie verwelkomt u in de speelzaal met een assortiment van 35 machines (videospelletjes, flipperkasten, biljarttafels, tafelvoetbal…).

Tot slot heeft Jérôme, onze fietsverhuurder een groot aanbod voor alle leeftijden tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding: http://www.brooks-bikes.com/