Nieuws

CAMPING OPEN TOT 24 SEPTEMBER !!!
Take full advantages with our promotions in accommodations until 30% from 2 nights and in camping places until 15% from 3 nights untill the end of july.

The best value for money in Mimizan Plage.

Aanbiedingen

Camping des Landes, Club Marina

NIEUW IN 2017

NIEUW IN 2017

De Cottage PMR 4/6 pers: Deze cottage is speciaal aangepast voor mindervaliden: speciale opgang naar het terras, schuifdeuren en draaicirkel van 150 cm in alle vertrekken, uitrustingen en accessoires in contrasterende kleur voor eenvoudige visuele herkenning.
De slaapkamers zijn uitgerust met verhoogde bedden om eenvoudiger op en af te gaan; de badkamer met douche is geheel ingericht voor mindervaliden. 
U hoeft alleen nog maar van uw vakantie te genieten!De Cottage Atlantique Confort 4 pers: Een Cottage voor 4 personen, een wat ruimere variant van de Atlantique, met dezelfde mogelijkheid om een kinderbedje in de ouderkamer te zetten. Zijn sterkste punt is het prachtige, geheel overdekte terras. Hierdoor beschikt u over extra ruimte, wat voor weer het ook is!De Cottage Rivage 4 pers: Een moderne, praktische 4-persoons accommodatie. Is uitgerust met een prachtig volledig overdekt terras als verlenging van de salon/keuken, waar u ongeacht het weer heerlijk kunt genieten.Voor de Appartementen Forêt en Jardin: terras afgesloten met een houten omheining en een deurtje.