Nieuws

CAMPING OPEN TOT 24 SEPTEMBER !!!
Take full advantages with our promotions in accommodations until 30% from 2 nights and in camping places until 15% from 3 nights untill the end of july.

The best value for money in Mimizan Plage.

Aanbiedingen

Camping des Landes, Club Marina

Camping

Al onze plaatsen zijn omgeven door mooie hagen. De meeste plaatsen liggen in halfschaduw en de gemiddelde oppervlakte per plaats is 100 m2.
Alle staanplaatsen zijn uitgerust met stroompalen, die 10 ampères leveren. Niet vergeten een Europese adapter en een verlengsnoer mee te brengen (ongeveer 30 m).

Het toiletgebouw "Baleine" is het hele seizoen door geopend en verwarmd. 
Met enkele aangepaste toiletgebouwen voor gehandicapten. 

De basisprijs per campingplaats geldt voor:
 - 3 personen,
 - 1 auto + tent of 1 auto + caravan of 1 camper, 
 - stroomaansluiting,
 - toegang tot de doucheruimtes en tot alle gratis toegankelijke infrastructuren en faciliteiten van de camping (zie activiteiten en faciliteiten).

Elke standplaats voor tenten kan niet meer dan drie tenten ontvangen. Elke standplaats voor caravan of camping-car kan niet meer dan twee extra tenten ontvangen. 

Het aantal personen per campingplaats is Extra tenten zijn gratis, tenzij met speciale toestemming indien het om een gezin gaat, ouders en kinderen, tot 6 personen.

Het sanitair is niet voorzien van toiletpapier (behalve in het zwembad, de sportclub, kinderclub, animatiezaal, receptie en in het Restaurant).