Nieuws

DEAR CUSTOMERS, THANKS FOR THIS SEASON WE HOPE TO SEE YOU AGAIN NEXT SUMMER.
Ontdek als eerste op onze webpagina Facebook "Airotel Camping Club Marina-Landes****" de foto’s van onze 2 nieuwe accommodaties voor het seizoen 2018!
De Canopée bungalows voor 5 personen, en grand Canopée voor 5 tot 7 personen zullen u zeker bevallen met hun ligging lang het hekwerk, helemaal aan het andere eind van de camping.
Hier kunt u genieten van het adembenemende uitzicht op ons prachtige Landaise bos, en de heerlijke momenten van ontspanning op het schitterende terras, volledig in harmonie met het omliggende landschap.

Aanbiedingen

Camping des Landes, Club Marina

Verhuur in Landes

Club Marina-Landes biedt een verscheidenheid aan verhuringen: Cottages, Bungalows, Appartementen, Chalets, Lodges.

Begane Grond Appartementen

Bungalows "hout en zeilen"
Authenticiteit en natuur.

Chalets
Zowel buiten als binnen geheel van hout.

Lodges
Luxe huuraccommodaties en ecoproduct*.

Cottages
Cottages zijn de meest recente uitvoering van de klassieke camper. Meer comfort, betere isolatie, praktischer ingericht en met een uiterlijk dat veel op een chalet lijkt, heeft elke uitvoering zijn voordelen.
Al onze cottagestijl landhuizen zijn ecoproducten*.

Overige informatie:

En kleine tent (maximum 2,50 x 2,50) kan zonder kosten uitsluitend op een plaats voor cottages, bungalows Oyat en Ségosa, en chalets bijgeplaatst worden zonder het toegestane aantal personen in de huuraccommodatie te overschrijden..

Voor de gemeubileerde verhuur geldt alleen overnachting, zonder handdoeken. Het beddengoed is aanwezig, één deken per bed beschikbaar. Kussenslopen, hoeslakens en dekbedhoezen zijn wegwerpbeddengoed (niet van stof). Verkoop en wisseling aan de receptie. (Set eenpersoonsbed: 3 €, dubbele kit: 4,5 €). Mogelijkheid om lakens te huren en extra dekens.

Aan foto en plattegrond van deze website kunnen geen rechten worden ontleend en zijn niet op schaal, maar dienen slechts om een indruk te geven van de inrichting. De inventarislijsten kunnen eventueel iets aswijken.

De basisprijs voor verhuur geldt ook voor parkeerruimte voor 1 auto (2 voor het Chalet, Lodge, Appartementen Pin en Cottages Marina, Alize en Azur), gas, stroomverbruik en toegang tot alle gratis infrastructuren en faciliteiten van de camping. 

* Een ecoproduct is een product, waar, bij normaal gebruik en voor dezelfde prijs, gedurende de hele levenscyclus de ecobalans of de gevolgen voor het milieu en op de gezondheid van de mens in het geheel genomen positief is, en aan de verwachtingen van de gebruiker voldoet. Ecodesign houdt dus in dat bij de ontwikkeling van de producten en diensten milieuvriendelijkheid voorop staat, van grondstofwinning tot recycling.