Reservering/Beschikbaarheid

Beschikbaarheid en reservering
Profiteer van 20% korting voor een verblijf voor Appartementen Forêt, Jardin en Pin, geldig voor...
Profiteer van 15% korting voor een verblijf van 2 opeenvolgende weken of meer, geldig voor...
Camping Club Marina Landes à Mimizan Plage

Reservering/Beschikbaarheid

Beschikbaarheid en reservering

Wat is er te zien en te doen in Biscarrosse?Wilt u tijdens uw volgende kampeervakantie in Mimizan de streek verkennen? Vanaf uw camping Club Marina bent u met de auto in 45 minuten in Biscarrosse. U kunt gemakkelijk een dag besteden aan een bezoek aan het resort, de omgeving en de vele activiteiten die er voor jong en oud zijn.

Sensationele activiteiten in de buurt van Mimizan

Biscarrosse, een bekende badplaats in de Landes, is de favoriete speelplaats van veel watersporters, en niet voor niets! Op de meren van Biscarrosse kunnen sensatiezoekers nieuwe sensaties uitproberen, die een onvergetelijke vakantie beloven! Op het programma: flyboard, waterski, parasailing, sleepboei, er is voor elk wat wils! En voor de grotere kinderen is er het aquapark met zijn ongelooflijke opblaasbare parcours op het water.

Biscarrosse, een bestemming tussen hemel en zee

Aan het begin van de 20e eeuw wees Pierre-Georges Latécoère Biscarrosse aan als hydrobasis voor watervliegtuigen, die toen als "oceaanstomers" werden beschouwd. Deze keuze, gericht op Biscarrosse, wordt verklaard door de aanwezigheid van de grootste vijvers van de Nieuwe Aquitaine (het meer van Cazaux en Sanguinet en het meer van Biscarrosse en Parentis) waarvan de badplaats Landes profiteert.

Dankzij dit erfgoed is het nu mogelijk om de wereld van de lucht op verschillende manieren te herontdekken, zowel op het land als in de lucht. In het watervliegtuigmuseum van Biscarrosse, dat het label "museum van Frankrijk" draagt, kunnen bezoekers teruggaan in de geschiedenis en aan boord gaan van transatlantische vluchten naar New York en Fort-de-France.
Als het bezoek voorbij is, zal uw kinderlijke ziel waarschijnlijk de sprong willen wagen en een eerste vlucht maken. Zo ja, dan kan uw wens in vervulling gaan, want er worden ontdekkingsvluchten per watervliegtuig georganiseerd. Zij omvatten over het algemeen vluchten over de drie meren van de Landes, de Dune du Pilat en voor sommigen het Bassin d'Arcachon.

Vidéos du camping Webcams plage
valid XHTML 1.0 Transitional
  • Vagues Oceanes
  • Qualité tourisme
  • Département des Landes
  • CDT des Landes
  • Mimizan
  • Chèques vacances
  • ADAC
  • ACSI
  • ANWB
  • Wifi