Reservering/Beschikbaarheid

Beschikbaarheid en reservering
Profiteer van 20% korting voor een verblijf van 7 nachten voor verhuur, geldig voor aankomsten...
Profiteer van 20% korting voor een verblijf van 7 nachten voor verhuur, geldig voor aankomsten...
Profiteer van 20% korting voor een verblijf voor Appartementen Forêt, Jardin en Pin, geldig voor...
Profiteer van 15% korting voor een verblijf van 2 opeenvolgende weken of meer, geldig voor...
Camping Club Marina Landes à Mimizan Plage

Reservering/Beschikbaarheid

Beschikbaarheid en reservering

La GirondeTijdens uw kampeervakantie in Mimizan Plage kunt u kennismaken met het grootste departement van Frankrijk: de Gironde. Er is van alles te zien, te doen en te bezoeken in dit prachtige gebied, dat wordt gevormd door de bossen van de Landes de Gascogne, de wereldberoemde wijngaarden en de Atlantische kust, ook bekend als de Côte d'Argent. U zult snel merken dat de Gironde kan worden omgetoverd tot een speeltuin van ontdekkingen voor een sportieve, culturele of ontspannende vakantie.

Ontdek de landschappen van de Gironde in Nieuw Aquitaine

De landschappen in de Gironde zijn gevarieerd, en ze zijn bevorderlijk voor allerlei activiteiten die uw verblijf in de Landes op ongeveer 1 uur en 15 minuten van de camping tot een genoegen zullen maken. Ga wandelen of mountainbiken in het bos van Les Landes, verken de wijngaarden van de Medoc en waai lekker uit aan de Atlantische kust met zijn zandduinen en zeedennen die uw dagen aan het strand zullen vergezellen. Hoe kunnen we de twee sterren van het Bassin d'Arcachon niet noemen? De beroemde Dune du Pilat en zijn ongelooflijke panorama, evenals het Ile aux Oiseaux en zijn cabanes tchanquées.

Tijdens uw kampeervakantie in Mimizan kunt u genieten van de oceaanstranden of die van het bekken van Arcachon in de buurt van de oesterdorpen. Er zijn tal van badplaatsen in het departement en u zult keuze te over hebben als het gaat om het neerleggen van uw strandlaken en het genieten van een watersportactiviteit: Arcachon en Lacanau, de wereldberoemde surfspot, zullen u betoveren met hun fijne zandstranden en hun vele toeristische attracties.

Cultuur en erfgoed in de Gironde

Wat zou het departement Gironde zijn zonder zijn wijngaarden? Volg de wijnroute van Bordeaux, ontdek de emblematische kastelen, de ongewone dorpjes en proef de beste wijnen van de Médoc. Bezoek de prachtige stad Bordeaux, waar verschillende musea over wijncultuur zijn gevestigd, of maak een uitstapje naar Saint-Emilion, waarvan de wijngaarden op de Werelderfgoedlijst staan. Gastronomie in de Gironde is ook de beroemde oesters van het Bassin d'Arcachon waarvan u zult genieten tijdens uw kampeervakantie in Mimizan in de Landes, evenals een eenvoudige en authentieke keuken die uw smaakpapillen moet doen omslaan.

Bordeaux

Bordeaux

Bassin d'Arcachon

Bassin d'Arcachon

La Dune du Pyla-sur-Mer

La Dune du Pyla-sur-Mer

Vidéos du camping Webcams plage
valid XHTML 1.0 Transitional
  • Vagues Oceanes
  • Qualité tourisme
  • Département des Landes
  • CDT des Landes
  • Mimizan
  • Chèques vacances
  • ADAC
  • ACSI
  • ANWB
  • Wifi