Reservering/Beschikbaarheid

Beschikbaarheid en reservering
Profiteer van 20% korting voor een verblijf voor Appartementen Forêt, Jardin en Pin, geldig voor...
Profiteer van 15% korting voor een verblijf van 2 opeenvolgende weken of meer, geldig voor...
Camping Club Marina Landes à Mimizan Plage

Reservering/Beschikbaarheid

Beschikbaarheid en reservering

Kamperen in het Landes bos!Houdt u van de natuur, de weidse ruimte, de geur van dennenbomen en het gezang van cicaden? Kom dan uw volgende kampeervakantie doorbrengen in het bos van Les Landes! Het bos van Les Landes is zowel een plaats van leven als van hulpbronnen, ontspanning en vrije tijd, en vormt een ware bron van inspiratie voor natuurliefhebbers, sportbeoefenaars en contemplatieve mensen.

Fietsen, wandelen en paardrijden

Haal adem. Je bent in het Landes bos! Geniet van de geneugten van het wandelen, fietsen of paardrijden en ontdek de 3.500 km aan wandelpaden en bewegwijzerde circuits die het immense bos van Les Landes doorkruisen. Het plezier van verdwalen zonder helemaal te verdwalen! Rond de Grands Lacs des Landes, in de buurt van Biscarrosse, is maar liefst 13.000 hectare bos aangelegd, tot groot genoegen van de wandelaars. Ontdek ook het Tucs circuit in Vielle-Saint-Girons, de paden van het natuurreservaat Courant d'Huchet, de Sore lus rond de Petite Leyre of het meer en bos circuit in Mimizan, op een steenworp afstand van onze Landes camping. Kijk uit naar een ooievaar, otter of hert!

Promenadeà cheval dans la fôret des Landes

Van Mimizan tot Léon en van Léon tot Capbreton kunnen fietsliefhebbers de Vélodyssée volgen, met aan de ene kant de oceaan en aan de andere kant het bos van Les Landes. Andere routes om per fiets te ontdekken: de groene weg van Mios-Bazas, de mountainbikelus rond Garein of het circuit van de oude smederijen van Brocas, om er maar een paar te noemen, want de lijst is lang. En voor ruiters zijn er in het Landes-bos tal van buitengewone plekjes om met de voeten omhoog te ontdekken. U kunt al deze wandelgidsen vinden in de bureaus voor toerisme van de Landes.

Natuur en avontuur in een oceaan van groen

Het Landes bos is een prachtig speel- en ontdekkingsgebied, ideaal voor een verandering van omgeving en ontsnapping. Ontdek met de kano of peddel het Landes bos langs het water! Ga op avontuur in de Landes Courants en hun galerijbossen. De stroom van Mimizan, de stroom van Contis, de stroom van Huchet en de stroom van Soustons zijn allemaal watersportroutes om met een peddel te verkennen, om een zeldzame en ongerepte natuur te ontdekken.

Camping de la fôret des Landes

In het bos van Les Landes kunnen ook vele andere buitenactiviteiten worden beoefend: mountainbiken, boomklimmen, vissen, paintball, golf, quad rijden... Op een camping in de Landes heeft u duizend en één manieren om de avonturier in u wakker te maken!

Culturele onderdompeling in het bos van de Landes

Teel jezelf in het Landes bos! In Sabres neemt het ecomuseum van Marquèze u mee naar het leven in de Landes de Gascogne in de 19e eeuw. In Brocas ontdekt u het enige museum in de streek dat gewijd is aan de staalindustrie van de Landes. U kunt ook van uw kampeervakantie profiteren om een demonstratie van gemmage, de kunst van het oogsten van dennenhars, te zien in het boshuis Leslurges in Mimizan. Als u van moderne kunst houdt, ga dan op ontdekking in het Bos van Hedendaagse Kunst in het hart van het Regionale Natuurpark van de Landes de Gascogne. Ongewone kunstwerken zijn verspreid over het bos, in Saint-Symphorien, Bourideys of Commensacq. Een echt openluchtmuseum!

Vidéos du camping Webcams plage
valid XHTML 1.0 Transitional
  • Vagues Oceanes
  • Qualité tourisme
  • Département des Landes
  • CDT des Landes
  • Mimizan
  • Chèques vacances
  • ADAC
  • ACSI
  • ANWB
  • Wifi