Reservering/Beschikbaarheid

Beschikbaarheid en reservering
Profiteer van 20% korting voor een verblijf van 7 nachten voor verhuur, geldig voor aankomsten...
Profiteer van 20% korting voor een verblijf van 7 nachten voor verhuur, geldig voor aankomsten...
Profiteer van 20% korting voor een verblijf voor Appartementen Forêt, Jardin en Pin, geldig voor...
Profiteer van 15% korting voor een verblijf van 2 opeenvolgende weken of meer, geldig voor...
Camping Club Marina Landes à Mimizan Plage

Reservering/Beschikbaarheid

Beschikbaarheid en reservering

De meren van de LandesWat zou de Landes streek zijn zonder al zijn meren? Een ontdekkingstocht langs de meren van de Landes biedt een brede waaier aan activiteiten om met het gezin, alleen of met vrienden te ondernemen. Tussen de talrijke stranden, de watersportcentra en de vele wandelpaden is er voor elk wat wils!

Ontdek de meren aan de kust van de Landes

In slechts 20 minuten hebben de vakantiegangers op de camping van Mimizan alle tijd om de verschillende facetten van de meren van Aureilhan en Mimizan te ontdekken. Het gebied is vooral populair om zijn bloemrijke promenade met een rijke flora van enkele honderden verschillende soorten bloemen en struiken. Wandelaars zullen niet de enigen zijn die van dit meer in de Landes zullen genieten. Verscheidene pontons zijn aanwezig rond het meer zodat visliefhebbers hun hobby kunnen uitleven. Als "het bijt" is het niet ongewoon om snoek, meerval of karper te vangen.

Landes meer ten noorden van Mimizan

Biscarrosse heeft 2 grote meren, het op één na grootste van Frankrijk: het meer van Cazaux-Sanguinet ten noorden van de badplaats. Dit meer is vooral populair bij sensatiezoekers die hun hobby kunnen uitleven in het Aquapark.

Het meer van Parentis-Biscarrosse is bekend om zijn hydrobasis en het hydraviation museum.

Landes meer ten zuiden van Mimizan

Het Etang de Léon en zijn "Landes Amazon" zullen u verrassen tijdens een boottocht op de stroom van de Huchet waar duinen, bos, oceaan en moerassen zich vermengen.

Zin om watersport te beoefenen tijdens uw vakantie in Mimizan? Het meer van Soustons heeft een nautische basis waar het mogelijk is te roeien, windsurfen, catamaran en kanoën. Wil je een meer vinden om in te zwemmen? Op 10 km van het meer van Soustons, kunt u naar het zeemeer van de haven van Albret gaan en genieten van de stranden.

Verder naar het zuiden ligt het meer van Hossegor, dat het bijzondere kenmerk heeft dat het afhankelijk is van de getijden. Veel vogelsoorten zoals de blauwe reiger, de zilverreiger, de grote aalscholver zijn aanwezig vanwege het grote aantal vissen in het meer. Dit meer is dus de ideale plaats voor natuurliefhebbers, maar ook voor levensgenieters, want het is mogelijk ter plaatse geproduceerde oesters te eten.

Vidéos du camping Webcams plage
valid XHTML 1.0 Transitional
  • Vagues Oceanes
  • Qualité tourisme
  • Département des Landes
  • CDT des Landes
  • Mimizan
  • Chèques vacances
  • ADAC
  • ACSI
  • ANWB
  • Wifi