Reservering/Beschikbaarheid

Beschikbaarheid en reservering
Profiteer van 20% korting voor een verblijf voor Appartementen Forêt, Jardin en Pin, geldig voor...
Profiteer van 15% korting voor een verblijf van 2 opeenvolgende weken of meer, geldig voor...
Camping Club Marina Landes à Mimizan Plage

Reservering/Beschikbaarheid

Beschikbaarheid en reservering

Uitgaande toerisme van Mimizan PlageOntdek vanaf onze camping in Mimizan Plage Sud een streek die rijk is aan erfgoed!

Een gebied dat voor 85% bestaat uit dennenbos van de Landes en begrensd is door 10 km strand.

Camping « club Marina Landes » ligt op minder dan 300 meter van Vélodyssée, de langste aangelegde véloroute van Frankrijk (1 250 km).

Ontdek in de onmiddellijke nabijheid van camping Club Marina Landes :

Mimizan Vliegveld Parachute Sprongen, Innerlijkheden en Doop van de Lucht. http://www.ojbpara.com/

Wandelpad langs de vijvers van Mailloueyre op 1 km en 5 min te voet vanaf Club Marina Landes. Geklasseerd als natuurreservaat, voor wie houdt van bloemen en voor natuurliefhebbers.

Meer van Aureilhan-Mimizan op 6 km en 10 min met de auto vanaf Club Marina Landes :
• Bloemenpad : de bloemenpracht van Mimizan.
• Watersportcentrum Mimizan Eole Club : windsurfen, initiatielessen, kano-kajak…

Klokkentoren van Mimizan : op 5 km met de auto of met de fiets vanaf Club Marina Landes. Geklasseerd als wereldpatrimonium door de UNESCO en ingeschreven als historisch monument (Museum van Prieuré)

Maison du patrimoine : op 5 km met de auto of met de fiets vanaf Camping Club Marina Landes. Herinnering aan een ambachtelijk verleden. Een indrukwekkende reis en ontdekking van het plaatselijke erfgoed dat voortleeft in gedachten.

In de buurt van Club Marina Landes:

La Maison de l’airial : op 12 km (Bias) van Club Marina Landes. Ontdekking van hout in al zijn vormen.

La Maison du Pin : op 21 km (Pontenx Les Forges) van Club Marina Landes. Voorstelling van de wereld van houtverwerking en uitleg over het vervaardigen van producten uit dennenhout

Het regionaal natuurpark van Landes de Gascogne (315000 hectares) : in het park te bezoeken Ecomusée de la Grande Lande
Marquèze in Sabres (op 47 km), een dorpje van de Landes te midden van het bos dat getuigt van het landbouw- en veeteeltsysteem en het leven in de Grande Lande in de 19e eeuw.

Dichtste kuuroord bij camping Club Marina Landes:

DAX : op 80 km - Kuuroordbestemming nummer 1 van Frankrijk. Het water van de warme bronnen is afkomstig uit een lang en diep ondergronds circuit waar het wordt verwarmd en verrijkt met oligo-elementen en minerale zouten door het contact met warme rotsen. Microbiologisch zuiver water.

In de buurt :

De duin van Pyla in PYLA SUR MER : op 69 km (alle dagen toegankelijk). Deze enorme zandheuvel van 2,7 km lang, 500 m breed en 105 m hoog is de hoogste duin van Europa. Prachtig panoramisch uitzicht op de oceaan aan de ene kant en het immense pijnbos aan de andere kant.

Arcachon : op 70 km - Het bekken van Arcachon nodigt u uit in een volledig andere omgeving: fijne zandstranden, de bank van Arguin, het vogeleiland en het schiereiland Cap Ferret, kleine vissersdorpjes en de oesterhavens.

Bordeaux : op 110 km - Cultuurstad: de kathedraal, musea, Rue Sainte Catherine (de langste voetgangerstraat van Europa) . en niet te vergeten: een bezoek aan de prestigieuze kastelen en het proeven van de wereldberoemde wijnen (met mate te consumeren).

Biarritz : op 110 km - Een van de meest prestigieuze badplaatsen van de Franse Atlantische Kust: de rots van de Maagd Maria, de vuurtoren op de Pointe Saint Martin, het Zeemuseum, het grote Casino, het grote strand met zijn sterke golven, befaamd als surfplaats in de hele wereld.

Bayonne : op 100 km - Cultuurstad: de kathedraal, het kunstmuseum Bonnat (een van de rijkste musea in Frankrijk), de wallen van Vauban, de traditionele feesten...

Spaanse grens : op 148 km - Irun in het noorden van Spanje is de belangrijkste doorgang naar de westelijke Pyreneeën.

Vidéos du camping Webcams plage
valid XHTML 1.0 Transitional
  • Vagues Oceanes
  • Qualité tourisme
  • Département des Landes
  • CDT des Landes
  • Mimizan
  • Chèques vacances
  • ADAC
  • ACSI
  • ANWB
  • Wifi