Reservering/Beschikbaarheid

Beschikbaarheid en reservering
1 gratis wifi-verbinding voor een reservering van minimaal 7 nachten in een accommodatie, en...
LAAGSEIZOEN AANBIEDINGEN VOOR VERHUUR VAN 20 TOT 40%
Camping Club Airotel Marina Landes à Mimizan Plage

Reservering/Beschikbaarheid

Beschikbaarheid en reservering

Staanplaatsen in LandesMimizan - Landes - Camping Club Marina Landes
476 locaties
Open van 18/05/2019 tot 22/09/2019
476 locaties
Open van 18/05/2019 tot 22/09/2019

In een dennenbos van 8,8 hectare grenzend aan het duin, met directe toegang tot het strand, de Club Marina-Landes verwelkomt u voor een aangename vakantie in een sfeer die zowel familie vriendelijk met al haar activiteiten en entertainment overdag en 's avonds .u zal ook voor uw gemak winkelen en een groot aantal diensten, waaronder een complete draadloze dekking van de camping.
Kom tot rust in de prachtige water en grote en kleine ruimte zullen al hun geluk met een verwarmd overdekt zwembad met jacuzzi en een fontein massage, een groot 25m zwembad ideaal om te zwemmen, een spa verwarmd met 1 Jacuzzi, rivier massage, geisers en masseren anatomische zetels. Ook, 4 glijbanen voor alle leeftijden en 2 kinderbaden verwarmd met water spelletjes voor kinderen. U vindt er ook een nieuwe wellness-ruimte met stoombad, sauna, massage, ijsfontein, verwarmde ligstoelen en een massageruimte en osteopathie. Tot uw beschikking, een multi-sportveld, een sportieve club met een fitnessruimte en een fitnessruimte, een jeu de boules, tennisbanen, mini-golf, en een 750 m² speeltuin voor de kinderen en tieners en een speelkamer van 200m².

Al onze plaatsen zijn omgeven door mooie hagen. De meeste plaatsen liggen in halfschaduw en de gemiddelde oppervlakte per plaats is 100 m2.
Alle staanplaatsen zijn uitgerust met stroompalen, die 10 ampères leveren. Niet vergeten een Europese adapter en een verlengsnoer mee te brengen (ongeveer 30 m).

Het toiletgebouw "Baleine" is het hele seizoen door geopend en verwarmd.
Met enkele aangepaste toiletgebouwen voor gehandicapten.

De basisprijs per campingplaats geldt voor:
- 3 personen,
- 1 auto + tent of 1 auto + caravan of 1 camper,
- stroomaansluiting,
- toegang tot de doucheruimtes en tot alle gratis toegankelijke infrastructuren en faciliteiten van de camping (zie activiteiten en faciliteiten).

Speciale aanbiedingen

1 gratis wifi-verbinding voor een reservering van minimaal 14 nachten voor staanplaatsen.

Online boeken

Elke standplaats voor tenten kan niet meer dan drie tenten ontvangen. Elke standplaats voor caravan of camping-car kan niet meer dan twee extra tenten ontvangen.

Het aantal personen per campingplaats is Extra tenten zijn gratis, tenzij met speciale toestemming indien het om een gezin gaat, ouders en kinderen, tot 6 personen.

Het sanitair is niet voorzien van toiletpapier (behalve in het zwembad, de sportclub, kinderclub, animatiezaal, receptie en in het Restaurant).

Camper

Een gratis serviceplaats, midden op de camping speciaal voor camperbezitters om water bij te vullen en het afvalwater te lozen.

Veel plezier met vakantie in de Landes!

Trustpilot
Vidéos du camping Webcams plage

valid XHTML 1.0 Transitional

  • Airotel
  • Qualité tourisme
  • Département des Landes
  • CDT des Landes
  • Mimizan
  • Chèques vacances
  • ADAC
  • ACSI
  • ANWB
  • Wifi
toto=non