Reservering/Beschikbaarheid

Beschikbaarheid en reservering
Last minute aanbiedingen
Welnesscentrum! 2 neuen Unterkünfte: Die Bungalows Canopée und Grand Canopée! Chalets 5/7...
Camping Airotel

Reservering/Beschikbaarheid

Beschikbaarheid en reservering

Kies uw data :

Verhuurder APPARTEMENTEN PIN

Begane grond appartementen "Pin" *
(Jaar 2016 - nr. 31 tot 41)

2 badkamers met douche en toilet

Dit zeer comfortabele model met plaats voor maximaal 8 personen, is uitgerust met 2 badkamers met douche, enbeschikt daarbij over een omheind tuintje met een mooi overdekt terras. U beschikt over een prachtige eet/kookruimte, en een volledig gescheiden leefruimte uitgerust met een tweepersoons slaapbank. De 2 ruimten zijn beiden uitgerust met een schuifpui die toegang biedt tot het terras, en gescheiden kunnen worden door een verduisterend gordijn. In de kinderkamer, 1 stapelbed. In iedere badkamer een ruime douche van 120 cm * 80 cm.

De extra voorzieningen: koelkastvriezer 210L,vaatwasser, magnetron, Tassimo apparaat, broodrooster,waterkoker, kluis, 2 haardrogers, 2 liegstoelen + 1 kleine tafel.

Met tussenmuur en gescheiden terrasjes. Maximaal aangeraden aantal personen voor een optimaal comfort: 6.

 
Inventaris

Speciale aanbiedingen

1) Neuheit 2018: 1 WLAN-Zugang gratis für alle Reservierung mit mindestens 7 Übernachtungen in einer Unterkunft oder mit mindestens 14 Übernachtungen auf einem Stellplatz.

2) Sonderangebote für Vermietungen:
- 20 % Ermäßigung auf alle Aufenthalte mit 7 bis 13 Übernachtungen
- 40 % Ermäßigung auf alle Aufenthalte mit 14 Übernachtungen und mehr.
- vom 5/5 bis 6/7 inbegriffen und vom 1/9 bis 16/9 für die Vermietungen von Samstag bis Samstag.
- vom 5/5 bis 7/7 inbegriffen und vom 1/9 bis 16/9 für die Vermietungen von Sonntag bis Sonntag.
- vom 5/5 bis 8/7 inbegriffen und vom 1/9 bis 16/9 für die Vermietungen von Montag bis Montag.
(ohne Zuschlage - Nicht kumulierbar mit anderen Angeboten).

Online boeken

En kleine tent (maximum 2,50 x 2,50) kan zonder kosten uitsluitend op een plaats voor cottages, bungalows Oyat, Ségosa, Canopée en Grand Canopée, en chalets bijgeplaatst worden zonder het toegestane aantal personen in de huuraccommodatie te overschrijden..

Voor de gemeubileerde verhuur geldt alleen overnachting, zonder handdoeken. Het beddengoed is aanwezig, één deken per bed beschikbaar. Kussenslopen, hoeslakens en dekbedhoezen zijn wegwerpbeddengoed (niet van stof). Verkoop en wisseling aan de receptie. (Set eenpersoonsbed: 4 €, dubbele kit: 6 €). Mogelijkheid om lakens te huren en extra dekens.

De basisprijs voor verhuur geldt ook voor parkeerruimte voor 1 auto (2 voor het Chalet, Lodge, Appartementen Pin, Bungalow Grand Canopée en Cottages Marina, Alize en Azur), gas, stroomverbruik en toegang tot alle gratis infrastructuren en faciliteiten van de camping.

1 gratis wifi-verbinding voor een reservering van minimaal 7 nachten in een accommodatie.

* Aan foto en plattegrond van deze website kunnen geen rechten worden ontleend en zijn niet op schaal, maar dienen slechts om een indruk te geven van de inrichting. De inventarislijsten kunnen eventueel iets aswijken.

Al onze cottages zijn ecoproduct. Een ecoproduct is een product, waar, bij normaal gebruik en voor dezelfde prijs, gedurende de hele levenscyclus de ecobalans of de gevolgen voor het milieu en op de gezondheid van de mens in het geheel genomen positief is, en aan de verwachtingen van de gebruiker voldoet. Ecodesign houdt dus in dat bij de ontwikkeling van de producten en diensten milieuvriendelijkheid voorop staat, van grondstofwinning tot recycling.

Vidéos Webcams plage

valid XHTML 1.0 Transitional

  • Airotel
  • Qualité tourisme
  • Département des Landes
  • Mimizan
  • Chèques vacances
  • ADAC
  • ACSI
  • ANWB
  • Wifi