Reservering/Beschikbaarheid

Beschikbaarheid en reservering
1 gratis wifi-verbinding voor een reservering van minimaal 7 nachten in een accommodatie, en...
LAAGSEIZOEN AANBIEDINGEN VOOR VERHUUR VAN 20 TOT 30%
Camping Club Marina Landes à Mimizan Plage

Reservering/Beschikbaarheid

Beschikbaarheid en reservering

Kies uw data :

Verhuurder APPARTEMENTEN PIN

Begane grond appartementen "Pin" *

(nr. 31 tot 41)

2 badkamers met douche en toilet

Dit zeer comfortabele model met plaats voor maximaal 8 personen, is uitgerust met 2 badkamers met douche, enbeschikt daarbij over een omheind tuintje met een mooi overdekt terras. U beschikt over een prachtige eet/kookruimte, en een volledig gescheiden leefruimte uitgerust met een tweepersoons slaapbank. De 2 ruimten zijn beiden uitgerust met een schuifpui die toegang biedt tot het terras, en gescheiden kunnen worden door een verduisterend gordijn. In de kinderkamer, 1 stapelbed. In iedere badkamer een ruime douche van 120 cm * 80 cm.

De extra voorzieningen: televisie, koelkastvriezer 210L,vaatwasser, magnetron, Tassimo apparaat, broodrooster, waterkoker, 2 haardrogers, 2 liegstoelen + 1 kleine tafel.

Speciale Pin aanbieding: 1 wellness entreebewijzen cadeau vuur 2 personen, als u minstens voor één week boekt binnen de periode van 9 juli tot 29 augustus.

Met tussenmuur en gescheiden terrasjes. Maximaal aangeraden aantal personen voor een optimaal comfort: 6.

(Jaar 2016)

 
Inventaris

Speciale aanbiedingen

1) 1 gratis wifi-verbinding voor een reservering van minimaal 7 nachten.

2) Aanbiedingen voor verhuur:

- 20% korting op alle verblijven van 7 tot 13 nachten,

- 30% korting op alle verblijven van 14 nachten en meer

Van 14/5 t/m 1/7 inbegrepen en van 27/8 t/m 25/9.

(supplementen niet inbegrepen Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen).

Online boeken

En kleine tent (maximum 2,50 x 2,50) kan zonder kosten uitsluitend op een plaats voor cottages, bungalows en chalets bijgeplaatst worden zonder het toegestane aantal personen in de huuraccommodatie te overschrijden..

Voor de gemeubileerde verhuur geldt alleen overnachting, zonder handdoeken. Mogelijkheid om lakens en Wegwerpbeddengoed (laken + matrasbeschermer + kussenslopen) te huren en extra dekens.

De basisprijs voor verhuur geldt ook voor parkeerruimte voor 1 auto (2 voor het Chalet, Lodge Gascogne 6 pers., Appartementen Pin, Bungalows Grand Canopée, en Cottages Marina, Alize en Azur), gas, stroomverbruik en toegang tot alle gratis infrastructuren en faciliteiten van de camping.

1 gratis wifi-verbinding voor een reservering van minimaal 7 nachten in een accommodatie.

* Aan foto en plattegrond van deze website kunnen geen rechten worden ontleend en zijn niet op schaal, maar dienen slechts om een indruk te geven van de inrichting. De inventarislijsten kunnen eventueel iets aswijken.

Al onze cottages zijn ecoproduct. Een ecoproduct is een product, waar, bij normaal gebruik en voor dezelfde prijs, gedurende de hele levenscyclus de ecobalans of de gevolgen voor het milieu en op de gezondheid van de mens in het geheel genomen positief is, en aan de verwachtingen van de gebruiker voldoet. Ecodesign houdt dus in dat bij de ontwikkeling van de producten en diensten milieuvriendelijkheid voorop staat, van grondstofwinning tot recycling.

Vidéos du camping Webcams plage
valid XHTML 1.0 Transitional
  • Vagues Oceanes
  • Qualité tourisme
  • Département des Landes
  • CDT des Landes
  • Mimizan
  • Chèques vacances
  • ADAC
  • ACSI
  • ANWB
  • Wifi