Reservering/Beschikbaarheid

Beschikbaarheid en reservering
Profiteer van 15% korting voor een verblijf van 2 opeenvolgende weken of meer, geldig voor...
Camping Club Marina Landes à Mimizan Plage

Reservering/Beschikbaarheid

Beschikbaarheid en reservering

Kies uw data :

Verhuurder CHALET TOP PRESTA

De Chalet Top Presta 5/7 personen *

2 SLAAPKAMERS + 1 SLAAPBANK - 1 BADKAMER

TELEVISIE - VAATWASSER - AIRCONDITIONING

Zowel buiten als binnen geheel van hout, beschikt deze over een aparte salon die kan dienen als derde kamer, gescheiden door een verduisteringsgordijn. Een mooi overdekt terras geeft toegang tot een omheind tuintje, omringd door een mooie haag waar uw kleine kinderen en huisdier heerlijk kunnen spelen.

De extra voorzieningen: Televisie, airconditioning, vaatwasser, koelkast 217L met vriezer 50L, magnetron, Tassimo apparaat, broodrooster, waterkoker, convectoren in alle vertrekken, 2 ligstoelen + salontafel, barbecue.

De bank kan in tweepersoons slaapplaats veranderd worden maar is niet zo comfortabel als een gewoon bed. Maximaal aangeraden aantal personen voor een optimaal comfort: 5.

(Jaar 1997)

 
Inventaris

Speciale aanbiedingen

Aanbiedingen voor verhuur:

- 15% korting op alle verblijven van 14 nachten en meer van 26/4 t/m 7/7 inbegrepen en van 17/8 t/m 15/9/2024.

Online boeken

Voor de gemeubileerde verhuur geldt alleen overnachting, zonder handdoeken. Mogelijkheid om lakens te huren.

De basisprijs voor verhuur geldt ook voor parkeerruimte voor 1 auto, gas, stroomverbruik en toegang tot alle gratis infrastructuren en faciliteiten van de camping.

* Aan foto en plattegrond van deze website kunnen geen rechten worden ontleend en zijn niet op schaal. Het aspect van de buiten- en binnenkant kan verschillen naar gelang de fabrikant, maar het product blijft hetzelfde. De inventarislijsten kunnen eventueel iets aswijken.

Al onze cottages zijn ecoproduct. Een ecoproduct is een product, waar, bij normaal gebruik en voor dezelfde prijs, gedurende de hele levenscyclus de ecobalans of de gevolgen voor het milieu en op de gezondheid van de mens in het geheel genomen positief is, en aan de verwachtingen van de gebruiker voldoet. Ecodesign houdt dus in dat bij de ontwikkeling van de producten en diensten milieuvriendelijkheid voorop staat, van grondstofwinning tot recycling.

Vidéos du camping Webcams plage
valid XHTML 1.0 Transitional
  • Vagues Oceanes
  • Qualité tourisme
  • Département des Landes
  • CDT des Landes
  • Mimizan
  • Chèques vacances
  • ADAC
  • ACSI
  • ANWB
  • Wifi